Federatie Particulier Grondbezit

Buitenkans TV Oost met OPG leden

October 15, 2024 by FPG

In het TV Oost natuurprogramma Buitenkans, worden de 'groene parels' van Overijsselse natuurgebieden uitgelicht. Het verhaal van de Overijsselse landgoederen, in samenwerking met OPG gemaakt, komt in twee afleveringen aan bod.

In het tweede seizoen van het TV Oost natuurprogramma Buitenkans, worden de 'groene parels' van Overijsselse natuurgebieden uitgelicht. Het verhaal van de Overijsselse landgoederen, in samenwerking met OPG gemaakt, komt in twee afleveringen aan bod: Landgoed ’t Rozendael op dinsdag 29 oktober en zaterdag 2 november en landgoed Het Lankheet op dinsdag 3 en zaterdag 7 december. Hierin wordt het belang van de samenhang van de elementen van landgoederen uiteengezet, zoals de samenhang van landbouw, natuur, water en cultuurhistorie.  


Buitenkans is te zien vanaf dinsdag 1 oktober elke week om 17:30 uur op TV Oost. Het programma wordt dezelfde dag en op zaterdag meerdere keren herhaald. Online terugkijken kan op rtvoost.nl/buitenkans. Buitenkans wordt gemaakt in samenwerking met Staatsbosbeheer, Vereniging Natuurmonumenten, Landschap Overijssel, Overijssels Particulier Grondbezit en Natuur en Milieu Overijssel.